We've detected that you're using AdBlock Plus or some other adblocking software. Please note that we try to keep this site online as long
as possible, so disable adblock and other plugins will help us keep this site running forever... Thank you!
 
3 of 3
PAYZA - детално
trnade
Ground Bee
Posts: 13
41 2017/06/27 at 11:37    
a dali licnata karta i smetkata se prakaat po mail ili ima opcija na payza?
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
42 2017/06/27 at 21:49    
Имаш опција на Payza, при самото верифицирање на профилот, т.е. аплицирање за картичката.
inplaceboxexit
trnade
Ground Bee
Posts: 13
43 2017/06/28 at 14:08    
a kako izgleda dokumentot od banka bidejki baram bank ststment i mi vikaat toa bilo sertifikat za vo ambasada a nemozat da mi izdadat bidejki nemam transakcii podolgo vreme , moze li da mi kazete kakov dok e potreben Vi Blagodaram
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
44 2017/06/28 at 16:32    

Се што ти треба е лична карта и последна платена сметка, препрочитај го убаво објаснувањето во овој топик.
Bank Statement не ти треба, освен во случај кога сакаш Payza сметката да ја поврзеш со твоја КРЕДИТНА картичка. Таков документ издава самата банка и е различно од една до друга банка, така да кај нив ќе треба да прашаш ако баш сакаш да ја поврзеш на овој начин, што според мене немаш потреба но ти си знаеш.
Пак да ти кажам - препрочитај го објаснувањето на почетокот на овој топик. Таму стои се.
inplaceboxexit
zokce
Ground Bee
Posts: 12
45 2017/08/08 at 14:03    
Ne vidim mogucnost da povezem account sa nekom drugom internet bankom osim onih navedenih. Da li znaci da je saradnja ogranicena na te navedene banke? Imam racun i karticu jedne druge banke koju bih povezao na MayaClix account.
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
46 2017/08/10 at 21:06    
Ako mislis na platezne procesore sa kojih ti MayaClix daje opciju da vrsis cashout, onda izbor je taj.
Tvoja kartica iz banke, kao i tvoj racun mozes povezati i preko Payze i preko SolidTrust Pay, ali obrati paznju na provizije jer su velike.
inplaceboxexit
ecimia994
Ground Bee
Posts: 11
47 2017/08/11 at 21:12    
zdravo, me interesira kako bi mozela da se verificiram na payza za da mi pratat karticka? imam sredeto toa so licnata karta prifatena mi e no ne znam kako da go napravam toa so smetka od doma. Procitav ste napisale deka treba imeto i prezimeto sto ke mi e na kartickata treba da se sovpagja so imeto na smetkata od doma , a smetkite ne se na moe ime ili dovolno e adresata da e ista? Ako moze nekoj da me upati..
inplaceboxexit
vikica
Honey Bee
Posts: 40
48 2017/08/16 at 10:22    
Здраво
Мене сметката на Пауза ми е верификувана, еднаш префрлив 10 $ Сега сакам да префрлам уште 15 $ за да порачам припеид картица, но никако не може и го добивам следниот меил

Hello, while we were trying to send you your payment this problem occurred :
"The following errors occurred:
We apologize, but the recipient cannot accept payments from members in your country"

Please solve this with your Payza account, allow to receive payments then request withdrawal again. Have a wonderful day

Best Regards
MayaClix Team

Пишав на Пауза но немам одговор. Што понатаму???
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕКОЈ ЌЕ МИ ПОМОГНЕ
inplaceboxexit
221158634
Forum suspended
Posts: 16
Received: $22.7400 USD
Balance: $8.1416 USD
Referrals: 134
49 2017/08/16 at 20:38    
kako da go povrzam accauntot na payza so mayaclix t.e dali treba samo mailot shto mie napraven accuntot na payza i vo pasword dali treba pasword od payza ?
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
50 2017/08/18 at 01:47    
Quote: 221158634

kako da go povrzam accauntot na payza so mayaclix t.e dali treba samo mailot shto mie napraven accuntot na payza i vo pasword dali treba pasword od payza ?

На менито од лева страна бираш profile, па settings, па accounts/emails.
Во полето кај Payza account го внесуваш емаилот од Payza, најдолу внеси го пасвордот од акаунтот и зачувај.
Со тоа е поврзано.
inplaceboxexit
krvopiec
Honey Bee
Posts: 11
51 2017/08/26 at 03:54    
Почитувани.При конектирање на PAYZA СО MAYACLIX во полето со password се внесува password на MAYACLIX или на PAYZA.Ви благодарам .Поздрав

inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
52 2017/08/26 at 10:47    
Пасвордот од MayaClix, почитуван крвопиец :D
inplaceboxexit
krvopiec
Honey Bee
Posts: 11
53 2017/08/26 at 17:57    
Ви благодарам почитуван :)
inplaceboxexit
krvopiec
Honey Bee
Posts: 11
54 2017/08/26 at 18:05    
Сметката на PAYZA ми е верификувана и поврзана со MAYACLIX на начинот кој го објаснивте но при барање за исплата стои следната порака "Notice! The Cash Flow regulation is Disabled. For more information please read Terms of Service, point 6.6. "Совет?Ви благодарам однапред.
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
55 2017/08/27 at 11:13    
Игнорирај ја пораката, сите ја имаме. Во превод значи дека е дозволена исплата од сите достапни сервиси, не само од оној преку кој си вложил пари.
inplaceboxexit
krvopiec
Honey Bee
Posts: 11
56 2017/08/28 at 01:26    
Почитуван уште една работа.При кешоут ми пишува Important! Your ( Payza ) account is not verified and/or is not set. Correct it and try again додека на PAYZA ми пишува дека е верификувана и на MAYACLIX ми е ставена адресата на PAYZA.Совет?
inplaceboxexit
inamano
Honey Bee
Posts: 1028
57 2017/08/28 at 11:02    
Пиши им тикет на админите и извести ги дека ти е верификувана.
inplaceboxexit
bicka7
Small Sweat Bee
Posts: 1
58 2017/12/02 at 17:15    
Moже ли малку подетално околу постапката за верификација на Пајза?
Кога одам на Verification ми го дава следното:

Your account does not require verification at this time. You can continue to use your account to Deposit, Send, Receive and to Withdraw funds. Verification will be enabled in your account once you send or receive a combined total of $500 USD.
inplaceboxexit
sokol72
Ground Bee
Posts: 2
59 2017/12/07 at 21:08    
zdravo da prasam koj e minimumot za isplata i dali mozi da se isplati na smetka e -novcanik na bitcoin
pozdrav
inplaceboxexit
Who is online:
  • Users browsing this forum: ( none ) and 3 guests.
Moderated by:
  • jonnylive